Szparagi, szpinak, rabarbar, botwina, melisa i bluszczyk kurdybananek- udało mi się zrobić naprawdę fajne sezonowe liściaste menu. Zupa rzodkiewkowa chyba będzie już klasyczną pozycją na majowe weekendy - nać z własnej grządki po prostu jest cudowna.
Co tu znajdziesz?
kura
niedziela, 15 maja 2016
Majowe liściaste menu.
Aktywność kulinarna jako tradycyjne odreagowywanie napięć.
Szparagi, szpinak, rabarbar, botwina, melisa i bluszczyk kurdybananek- udało mi się zrobić naprawdę fajne sezonowe liściaste menu. Zupa rzodkiewkowa chyba będzie już klasyczną pozycją na majowe weekendy - nać z własnej grządki po prostu jest cudowna.
Szparagi, szpinak, rabarbar, botwina, melisa i bluszczyk kurdybananek- udało mi się zrobić naprawdę fajne sezonowe liściaste menu. Zupa rzodkiewkowa chyba będzie już klasyczną pozycją na majowe weekendy - nać z własnej grządki po prostu jest cudowna.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz